HTML

MI A FASZOM EZ?

Nyomorék faszverő debil aston és hulladékarcú gyíkgyökér bandájának ostoba kirekesztő kis közösségén való felháborodásomnak ezennel hangot adok! LEHULL A LEPEL az undorító fasiszta sületlenségeket összelocsogó csontfogyatékos admin úrról (aki nem más mint ASTON), és alantas kis bűntársairól, illetve mindenkiről akinek kevesebb az apm-je a faszméreténél! lényegében a világ legszarabb weboldalának (starcraft2.hu) bejegyzéseit fogom feszegetni, ide írom amit oda nem lehet, ugyanis a debilcenzúra gőzerővel dolgozik a nap 24 órájában fent van ez a húgyhólyag egész nap és vakargatja a pöcsét szemezget mit/kit lehetne kitörölni/banolni/átírni valami orbitális nagy faszságra de ennek most vége!

Ide fogyiztak be utoljára

  • Horváth Oszkár: Rihárd, fogggalmam nincs, mi a faszról beszélsz, és nem tudom, érdemes-e kiemelni ebből a proxy ra... (2010.09.30. 19:28) Tanácsadás kezdő zerg játékosoknak
  • darcin20: Mikor lesz már új hír? Ne kínozz minket tovább, nem bírunk várni :D. Puszi, darc1n a www.starcraft... (2010.09.11. 11:54) Ha nagy leszek..
  • ghostricsi: @D(N)S: dögölj éhen te paraszt! (2010.09.11. 03:32) Ingyenes névváltás, hamarosan
  • NamelessOne: Hát komolyan mondom tetszenek ezek a hozzászólások :D (2010.09.03. 18:54) Kezdők kézikönyve 1-5.

Etetések

Tanácsadás kezdő zerg játékosoknak

2010.09.30. 14:35 ghostricsi

Újabb tréfás bejegyzéssel szeretném meglepni kedves rajongóimat akik szájbakúrtul kitartóan látogatják a blogomat napjában háromszor! A nyomorult szarkraftkettő pont hu zsarnoksága még jelen pillanatban is tart! Elvétve ránézek erre a szarosfaszú astonnyomorék által létrehozott foskupacra és szörnyűlködök. Pont így történt ez néhány napja, mikoris egy GOD névre hallgató újabb értelmes, normális, intelligens, ámbár ezen tulajdonságai miatt igencsak magányos szarfasz2.hu felhasználó került banolásra! Az indok: SOKKAL OKOSABB volt, mint a többiek, logikus érvekkel támasztotta alá mondandóját, míg a többiek ész nélkül szidták a terrant amiért túl erős, valamint sajnáltatták a zerget amiért túl gyenge. Ezért írtam egy kis útmutatót, hogy a kezdő (starcraft2.hut látogató) játékosok is felvegyék a versenyt egy magamfajta tehetséggel.

A felmerülő problémák, melyekre megpróbálok sorra válaszolni:

1. A zerg sokkal nehezebb mint a többi faj, mert a larva spawn túl bonyolult

2. A zerg egységek túl gyengék, igaz sok van belőlük, de teljesen irányíthatatlanok!

3. A zerg egységek nagyon gyengék, a marauder pedig legyőzhetetlen szuperharcos, 10 darab belőle megöli a limitem!

4. Miért nincs ligák szerinti balance? A bronzba pl buffolhatnák a zerget mivel a sok kezdő úgy se tudja őket helyesen használni!

HOW TO PLAY ZERG

 

 1. Az egyetlen dolog amiért szarok vagytok zerggel, ti kis nyomorult gecik az az hogy 50es az apmetek, ami persze a terranhoz épp elég, nem tagadható, hogy könnyebb mint a zerg, VISZONT A ZERG IS KIBASZOTTUL KÖNNYŰ szóval nem tudom mit sír a kis nyomorék szátok, kezdjetek sc1-ezni, szerezzetek multitask skillt és húzzatok vissza királykodni mert a 2. rész 325341szer egyszerűbb játékmechanikával bír, aki még egy ilyenen is megborzong hogy miért nem automata a lárva spawn az ne is vegyen levegőt inkább! Szóval ehhez tartsátok magatokat, ti abortuszvégtermékek! Bele haltok abba a 2 gombnyomásba és 5-6 kattintásba, ami 5-6 hatch larva spawnolásához szükséges? Ja, hogy minden queent kijelöltök, hát az isten basszon meg takarodjatok singlebe a comp elé, és próbáljátok ki mi lesz, ha egy hotba jelölitek az összes queent.. Komolyan, ez egy másodperces tevékenység, csak úgy, mint a kibaszott protosz chronoszarnál. Nem azt kéne nézni, hogy 2t kattintasz vagy 6ot, hanem hogy multitask-multitask, lényegében azonos dolgot csinálsz, azon múlik hogy elfelejted-e vagy sem, a többihez csak egy kis ész kéne rájönni használni a kurva minimapot meg a hotkey rendszert (ami ugye nincs (eszetek xD) mert szánalmasan nyomorékok vagytok). Komolyan, az automatikus váltó is imba a manuálishoz képest, mert az olyan hűűűűűű de kurva nehéz?:) Ja bocs, nem tudjátok miről beszélek, nektek sose lesz jogsitok, imbecileknek nem adnak:)))

2. Használd már a szájbabaszott billentyűzetet, te retkes hugyagyú noob! Nem egy controlba kéne jelölni az összes kurva egységet, hogy sorba menjenek meghalni, hanem esetleg 4-5el flankelni! (Ha nem tudod mi az a flank keress egy kurva hegyes karót fordulj háttal neki és szökkenj le hídba te agyhalott torzszülött féreg!)

3. Istenem komolyan szerinted csak kurva ling muta meg hydra van amit be lehet vetni? Ha rájönnél milyen képességei vannak az infestornak (így 124123 játék után te kampánynúb értelmifogyatékos nyomorék, biztos azért nem tudod mert a zergnek nincs kampánya senki nem magyarázta el hogy a spórák kb olyan jók mint a storm rákúrsz 2t a marákra és gg). Idióta fasz. Ha azzal jönnél hogy JAJ DE HÁT KILÖVIK A TANKOK hát akkor vigyél oda bazmeg előtte mást hogy arra lőjjön! Kurva anyád ha mindenféle egysége van neked meg 5 baneling és lemacroznak az nem azért van mert imba hanem mert szar a termelésed te kikúrt fos!

4. Na ilyen már tényleg nincs ugye ezt csak viccből írta aki megtette mert ez kibaszottul szánalmas elmélet A JÓ KURVA ANYÁD

Ennyi lett volna a kis jelmagyarázat remélem hasznosnak vélted, kis fogyatékos nyomi barátom, te aki olvasod ezt a szerencsétlen oldalt ahova csak akkor publikálok cikket ha megvernek a suliban és ki kell élnem magam de te minden szavát komolyan veszed hogy sorvadna el az a fogyatékos szemüveges kretén fasz fejed te pattanásbirodalom!

Még megérdemel egy fejezetet a BAN kórus elsőszámú rajongója, CSENKYkurva, aki ilyen hülyeségeket szokott a fórumba írni:

Kicsit ma elkeseredtem, amikoris 8ból egyszer sem tudtuk ketten elverni az insane AI-t. Maximum cheese-zel lehet megfogni, proxy rax/GW, cannonrush, ilyesmi. Egyszerűen olyan szinten tökéletesen kezdi már a bányászást is, hogy az első pylont mikor leteszi, én akkor vagyok 40 mineral körül tossal. És 2x3 csoportba küldöm, szerintem gyorsan a probe-okat. De a gép azonnal a 6 legoptimálisabb irányba, és rohadt sokat számít ezek szerint, mert már a grafikonon is hatalmas gathering előnnyel kezd... Én a második-harmadik stalkeremnek tudok nagyon örülni, amikor berongyol 2 zea + 2 stalker + immortal szintű csapattal kb...

Na hát az ilyen hülye aztán írhat arról a patch bejegyzésnél, okoskodhat mit hogy kéne, meg mi az imba, és kit kell kibanolni, mert biztos jobban tudja hiszen 2x végigtolta a kampányt, csak a comp ai alázza kettejüket egyszerre, de hát a gép asz erözs ellemfél @]:-D

Szóval összességében a rohadt kurva anyátok ti izomsorvadásos geci állatok rageban-t adtok a HaWeRoMnAk csak azért mert nincs igazatok most már tényleg ki van a faszom a prostituált geci családtagjaitokkal, mindegyikőjüket felakasztanám!

1 komment

Címkék: ban csenky szarkraft2.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szarkraft.blog.hu/api/trackback/id/tr332334673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.09.30. 19:28:08

Rihárd, fogggalmam nincs, mi a faszról beszélsz, és nem tudom, érdemes-e kiemelni ebből a proxy rax/GW-t, ha a többiről sem tudom, hogy mi, de maradandót alkottál, ami a tálalást illeti! *5

Szélesebb közönség elé tárva biztosan akadna, aki a "nyomorék" kifejezést kifogásolja, vagy hogy miért írsz nagybetűvel, de ez így tökéletes, ahogy van. Bizonyos esetekben csak replace-elem a szakkifejezéseidet valamire, amit értek, és egy az egyben továbbküldeném felebarátaimnak, értelemszerűen a faszszopó fajtának.

Ez egy csemege, kösz.
süti beállítások módosítása