HTML

MI A FASZOM EZ?

Nyomorék faszverő debil aston és hulladékarcú gyíkgyökér bandájának ostoba kirekesztő kis közösségén való felháborodásomnak ezennel hangot adok! LEHULL A LEPEL az undorító fasiszta sületlenségeket összelocsogó csontfogyatékos admin úrról (aki nem más mint ASTON), és alantas kis bűntársairól, illetve mindenkiről akinek kevesebb az apm-je a faszméreténél! lényegében a világ legszarabb weboldalának (starcraft2.hu) bejegyzéseit fogom feszegetni, ide írom amit oda nem lehet, ugyanis a debilcenzúra gőzerővel dolgozik a nap 24 órájában fent van ez a húgyhólyag egész nap és vakargatja a pöcsét szemezget mit/kit lehetne kitörölni/banolni/átírni valami orbitális nagy faszságra de ennek most vége!

Ide fogyiztak be utoljára

  • Horváth Oszkár: Rihárd, fogggalmam nincs, mi a faszról beszélsz, és nem tudom, érdemes-e kiemelni ebből a proxy ra... (2010.09.30. 19:28) Tanácsadás kezdő zerg játékosoknak
  • darcin20: Mikor lesz már új hír? Ne kínozz minket tovább, nem bírunk várni :D. Puszi, darc1n a www.starcraft... (2010.09.11. 11:54) Ha nagy leszek..
  • ghostricsi: @D(N)S: dögölj éhen te paraszt! (2010.09.11. 03:32) Ingyenes névváltás, hamarosan
  • NamelessOne: Hát komolyan mondom tetszenek ezek a hozzászólások :D (2010.09.03. 18:54) Kezdők kézikönyve 1-5.

Etetések

Kezdők kézikönyve 1-5.

2010.08.12. 11:09 ghostricsi

Kezdőnek tartom magam, 5öt ha játszottam ezzel a fossal játékkal, gondoltam jól jön majd pár hasznos tanács ebből a cikkből (mondanom sem kell hogy tévedtem). Élt bennem a halvány remény hogy végre értelmes cikket találok ezen a gány sc2.hun, mindaddig amíg el nem olvastam a 2. mondatot, ugyanis az így hangzott:

Bétáztam is és eléggé jó játékos vagyok.

Ezek után nincs is értelme tovább olvasnom ezt a szart, ekkora béna retardált nagyképű szöveget csak egy fogyatékos noob tud írni, kurva anyád dublin vagy mi a neved te mongolidióta kretén FASZKALAP HOGY LEHET ILYEN TRÁGYA NEVET VÁLASZTANI? SENKI NE OLVASSA EL EZT A FOS HÁNYINGER SZART KIVÉVE HA NEM AKARTOK EZUTÁN CSAK VESZÍTENI ENNEK AZ OSTOBA GYÖKÉRNEK A TANÁCSAI MIATT

UPDATE

Úgy döntöttem még is ráveszem magam, hogy kielemezzem ezt a rendkívül szánalmas cikket, melyet PromieMotz (a továbbiakban csak promifos) fordított le (elég szarul), és kiegészítette pár teljesen hasznavehetetlen információval!

UPDATE

visszaszívom ez tényleg kibírhatatlanul szar a nagy lófaszt fogok erről az iszonytató fosadékról írni akár egy szót is!! DÖGÖLJETEK MEG miért nekem kell ezzel a szarral gecizni az anyád elüszkösödött uborkaszagú román pinájért kellett megírnod ezt a szar cikket promifasz? GYŰLÖLLEK tiszta szívemből te rohadt féreg!

UPDATE

Rajongóim hosszas könyörgése után elhatároztam, mégis írok erről az okádékról.

1. fejezet - Válasszunk fajt

Ezt ki is hagynám, ennek semmi értelme ez egy nagy hülyeség szóval ezt hagyjuk is

2. fejezet - Szabályok, melyek alapján nyerhetünk

Itt lényegében arról van szó, hogy ne 5 munkással szedj végig, ne csak cannont építs egész játék alatt, tehát minden amire egy 60-as iqjú ember is rájön magától az első meccse után.

Amit most kiemelnék: 

Expelj úgy helyre, és küld oda a munkásokat is. Még jóval azelőtt építsél új nexust, CC-t, vagy Hatch-t, mielőtt a main-ed kifolyna.

Tehát ha az úgy helyre expelsz, azzal stabilizálod a mained halmazállapotát, és nem kell attól félni hogy esetleg mondjuk véletlenül egy óvatlan pillanatban az ok nélkül cseppfolyóssá változzon hirtelenjében. Ez a taktika nagyon jól használható, mikor pl az ellenfelünk elalszik.

És ami a lényeg:

Frissítve: bakter24 tanácsára még kiemelném külön, derítés, derítés, derítés.

Köszönjük bakter24-nek ezt az új, korszakalkotó tudományos felfedezést, mondhatni gyökeresen megváltoztatta ezzel a szarkraft 2-ről kialakult képet, így minden létező játékost univerzálisan magasabb szintre emelt.

Lépjünk is tovább a 3. részre

3. fejezet - Rövidítések

Muta- mutalisk
Ultra- Ultralisk.
Hydra- Hydralisk

Ha ezt nem olvasom el hülyén halok meg komolyan miez??

Még valami:

Natural- A mineral/gas lelőhely közvetlenül a main-ed közelében

Third, fourth, etc- a további bázisaid megnevezése, értelemszerűen elnevezve.

A MOCSKOS KURVA ANYÁD, TE kibaszott fogyatékos kihagytad a secondot TE ABERRÁLT GECI, HOGY LEHET ILYEN HÜLYE VALAKI ?? NEM A BÁZISAID SZÁMA VAN SORSZÁMOZVA HANEM AZ EXPEKÉ BUZIGYEREK A FIRST EXP AZ ELSŐ A MÁSODIK PEDIG SECOND MÉG EZT SE TUDOD???A JÓ KURVA ANYÁD APRÍTOM KETTÉ UZIVAL TE ATKA

 

Kommentek:

Sabika -

a munkásokat kihagytad=parasztok:)
Immortal=immo
Colossus=colo
protoss részről ennyivel tudom kiegészíteni

Maigowanin -

Bár Starcraft 1-es egység de talán single kampányban lesz!

RIBO= Reaver

Végre mindenki tud aludni így már teljes a lista, és most már ha véletlen találunk olyat aki nem ribinek becézi a reavert arról tudhatjuk hogy egy szutykos núb

zharusz -

Válasz Parker #12 üzenetére:

HF: Harány Ferenc (én):D vagy házi feladat :D esetleg hülye fa”

am have fun tudtommal :D

Hát neked meg mi bajod van kreténgyerek nem ízlett a babfőzelék?? a gecis anyádat igen balfasz vagy fogadjunk hogy takarodj vissza a bronz ligába legszivesebben köcsög!

4. fejezet - Építési sorrendek

Ehhez semmi hozzáfűznivalóm mivel ez teljesen baromság, felesleges megtervezni mit akarsz építeni, a mass void ray-hez nem kell buildorder (a void ray a játékban a legerősebb egység felesleges mást gyártani és olyan fajjal lenni ami nem protoss, csak magunkkal baszunk ki ha gyengébb fajjal kezdünk).

5. fejezet - Amit még valószínűleg nem tudsz

Hát igen, elérkeztünk a legutolsó, és egyben legszarabb cikkhez, ahol olyan gigaszopacs baromságok vannak leírva amit még egy ovodás is tud természetesen inkább nem is tudom miért ez a címe??

A StarCraft 1-től eltérően itt már nincs értelme a munkásokat egyenként szétválasztani, és úgy a kristályra küldeni a játék elején. Bebizonyították, hogy nincs észrevehető különbség.

Hát ez nem igaz te dankóros debilállat ne hazudj bazmeg legalább ha ilyen fasz vagy utállak komolyan 0,1 másodperc alatt megkeresi az új minerált szerinted ezt bizonyítani kell?? HÜ LY GYE REK PROMIFOS a kurva anyád te ostoba

Dublin a kurva anyád

Mindamellett, ha a munkásokat két darab 3-as csoportként küldöd rá a kristálymező két különböző részére, akkor 10-15 kristállyal többet nyersz. Habár gyakorlásra és ügyességre van szükség, hogy ezt véghez vidd, megéri így csinálni.

GYAKORLÁS!! ÜGYESSÉG!! Hallottam valaki a béta eleje óta gyakorolta ezt az elképzelhetetlenül megerőltető hardcore varázstrükköt most jutott el arra a szintre hogy már 50%ban sikerül végrehajtania, EGYÁLTALÁN nem éri meg tönkretenni magatokat emiatt az apróság miatt drága kezdő barátaim, belefogtok őszülni az erőfeszítésbe LeÍrHaTaTLaNuL NEHÉZ feladat 6 szedő közül leválasztani hármat és EGY darab kattintással egy új minrealra küldeni őket INKÁBB LEGYEN KEVESEBB 10-15 minerallal minthogy idejekorán meghaljatok 30 évesen szívelégtelenségben!

A mule (sárga robot bányász)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nagyon sok jó játékos már rájött arra, hogy a királynő (queen), nagyon erős légvédelem lehet a játék elején.

Te kretén fasz, szerinted van olyan értelmifogyatékos foshalom aki nem tudja hogy a királynő queent jelent? Mi a faszomért fordítod le az egységeket a jó rühös tirpákgeci kurva magyaros anyád dugd fel a seggedbe az árpádsávot hülyegyerek faszfej!

Najó elég volt

1 komment

Címkék: stratégia comment sc2.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szarkraft.blog.hu/api/trackback/id/tr692216531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NamelessOne 2010.09.03. 18:54:46

Hát komolyan mondom tetszenek ezek a hozzászólások :D
süti beállítások módosítása