HTML

MI A FASZOM EZ?

Nyomorék faszverő debil aston és hulladékarcú gyíkgyökér bandájának ostoba kirekesztő kis közösségén való felháborodásomnak ezennel hangot adok! LEHULL A LEPEL az undorító fasiszta sületlenségeket összelocsogó csontfogyatékos admin úrról (aki nem más mint ASTON), és alantas kis bűntársairól, illetve mindenkiről akinek kevesebb az apm-je a faszméreténél! lényegében a világ legszarabb weboldalának (starcraft2.hu) bejegyzéseit fogom feszegetni, ide írom amit oda nem lehet, ugyanis a debilcenzúra gőzerővel dolgozik a nap 24 órájában fent van ez a húgyhólyag egész nap és vakargatja a pöcsét szemezget mit/kit lehetne kitörölni/banolni/átírni valami orbitális nagy faszságra de ennek most vége!

Ide fogyiztak be utoljára

  • Horváth Oszkár: Rihárd, fogggalmam nincs, mi a faszról beszélsz, és nem tudom, érdemes-e kiemelni ebből a proxy ra... (2010.09.30. 19:28) Tanácsadás kezdő zerg játékosoknak
  • darcin20: Mikor lesz már új hír? Ne kínozz minket tovább, nem bírunk várni :D. Puszi, darc1n a www.starcraft... (2010.09.11. 11:54) Ha nagy leszek..
  • ghostricsi: @D(N)S: dögölj éhen te paraszt! (2010.09.11. 03:32) Ingyenes névváltás, hamarosan
  • NamelessOne: Hát komolyan mondom tetszenek ezek a hozzászólások :D (2010.09.03. 18:54) Kezdők kézikönyve 1-5.

Etetések

StarCraft 2 Hack áradat

2010.08.11. 01:20 ghostricsi

Íme hát az első szarszippantó hír, amelyet nem más publikált, mint Sweeping, (vagy ahogyan az oviban is csúfolták őt a többiek miközben rozmárszarral dobálták: KURÁZSI)

http://starcraft2.hu/2010/08/10/starcraft-2-hack-aradat/

Nagyon sok cheat érkezett a játékhoz az elmúlt napokban. A legnépszerűbb az egyértelműen a maphack, ezt gondolom sokan ismeritek, be se kéne mutatni. De azért itt van egy videó

Ezen kívül van még számtalan közkedvelt hack. Ilyen például a végtelen nyersanyag, a gyors építkezés, halhatatlanság és a legkedveltebb a drophack. Ezentúl ne lepődjetek meg, ha a 2. percben limittel mennek rátok. Mindenki nyugodjon meg, és reportoljon, a blizzard majd intézkedni fog, sok munkájuk van, szóval türelem.

Kedves kúrási! Én is játszottam a bneten, és hát.. egyáltalán nem lepődöm meg azon amit írtál. Hiszen TE EGY RITKAFOGYATÉKOS IMBECIL HÜLYE faszkalap vagy iszonyatosan nagy ostobaságot sűrítettél bele ebbe az 5 sorba hallod? Büszke lehetsz magadra, feltehetőleg órákig dolgoztál ezen, nagyon jól tudjuk hogy minden írásodat leellenőrzöd 800x és ígyis lesz benne huszonkétezer helyesírási hiba, mert egy reménytelenül elbaszott diszgráfiás kis takonymúzeum vagy! A hozzád hasonlóak miatt kell a szegény gondterhelt blizzard alkalmazottaknak elolvasni több mint 9000 report levelet, ami rendre fasz örökélet hackről és kreténségről szól, Attól hogy a legnagyobb bronz ligás noob is megaláz téged és ráfogod a megbeszélt 3 óra no rush alatt elért limitjére hogy végtelen pénz hakk meg gyorsítás csít miközben a görgős egeredet huzigálod a pálya egyik feléből a másikba te retardált hülye fasz hogy benyomd a nexusba a probot a kurva anyád annyira kibaszott nagy noob cigány vagy bazmeg tanulj meg játszani és ugorj ki az ablakon!

TERMÉSZETESEN nem létezik olyan hogy god mód hack, senki ne higgye el ezt a faszságot multiba nem lehet csítelni mert nem működnek a kódok kipróbáltuk! EZ MIND HOAX fake a battle.net 2.0 TÖKÉLETES biztonságot biztosít mindenkinek lehetetlen áttörni a szuper erős védelmi rendszeren a videón csak ums pályák voltak és beírták a kódot szinglébe, ezeket kibaszottul nem lehet megcsinálni éles multi meccs alatt!!!

Eltekintve természetesen a maphacktől ami létezik, és amúgy teljesen legális, direkt hagyták bent blizzardék, bárki letöltheti ingyenesen aki rákeres, én is mindig maphackelek a nevem sem titok, Atlasy néven tolom, id számom: 580 egyáltalán nem félek úgyse banolnak ki soha mert maphackelni ér, aki nem ezt teszi annak a kurva anyád hülye láma :-)

Ennyiben nem merül ki az első jól megszerkesztett cikkünk, a szerkesztőgárda egyik oszlopos tagját kiveséztük, most jöjjenek az oldalt látogató, bejegyzéseihez rendszeresen hozzászóló ultra low kommunikációs készségekkel rendelkező emberek. Megpróbálok építő jelleggel válaszolgatni a gyogyósalanyoknak, már amennyiben ez lehetséges.

Azok akik mindenképpen el akarják kerülni az eredeti leprás oldal meglátogatását és ezzel egy időben sugárban leokádni a monitort, billentyűzetet, egeret és az összes perifériát, azok most örülhetnek, ugyanis a legótvarabb, legjelentéktelenebb kommenteket kiválogattam, hogy a szóbanforgó kedves buzik úriemberek kiverhessék rá a szűz, szemüveges, egész nap a gép előtt ülő pattanásos 3 centiméter hosszúságú szarba mártott nemiszervüket:

 DarkTemplar -

*** Válogasd meg itt a szavaidat légyszíves! – Aston***

 GeryGTK -

*** Te is válogasd meg itt a szavaidat légyszíves! – Aston ***

 Xerv -

*** Te is válogasd meg itt a szavaidat légyszíves! – Aston ***

Igen hát ezen nem kell meglepődni a kommentek 95%-a eképpen néz ki, ami pedig nem (tehát elnyeri az adminok tetszését), az az abszolút nonszensz kritikán aluli tökéletesen semmire nem jó fosbajnok kategória. Íme:

 Pocokman -

Tegnap engem zergling rush-al toltak le, baromi idegesítő volt. Tudom hogy versenyeken ezt tiltják, de a sima multiplayer meccseken ez engedélyeett? Ja és van valahol valami szabályzat hogy miket nem szabad csinálni multiban a csalásokon kívül?

Bizonyára ez az adminoknak is kérdés, ezért nem moderálták ki, egészen nyilvánvalóan fontos társadalmi problémákat feszeget, én szerintem egy ilyen zergling rushos szabálytalanságért szerintem minimum sárga lap járna, de lehet hogy szerintem ezért már piros is!

egy kis önsajnálás ugyanettől a dagadt pocokfasz pufók gecitől:

Pocokfasz -
Jah, betámadott egy rakás zerglinggel, kiírtotta a kevés zealot-omat, majd nemhogy megadta volna a kegyelemdöfést, hanem elvitte a zerglingeket, majd 2-3 másodperc múlva újra lecsapott. Nem nyírt ki, csak amint építettem volna valamit, azt rögtön lerombolta, és akkor már csak dolgozóm volt. Megadtam magam öt perc szitkozódás után, lehet ő élvezte (hiába no, akinek nem áll fel másra, annak csak ez marad..) az én kedvemet viszont teljesen elvette aznapra. Ja, és ez még amolyan besoroló meccs volt ráadásul, így lett 2 győzelem, 3 veresség.
De ha csak a csalást tiltják akkor ilyenkor marad az hogy otthagyom és kilépek a meccsből :(

Természetes hogy aki téged legyőz az beteg, aberrált, gonosz pszichopata ember, aki még azt se tűri el ha jól lekurvaanyázod mert be mert rusholni, volt pofája nem egyből gg-t írni és előzékenyen kilépni hogy te nyerj, miután látta hogy balfasz vagy és semmiféle ellenállást nem tanúsítasz, hát milyen mentalitás ez?? magyarok vagyunk nem?

Komolyra fordítva a szót csoda hogy megnyertél 2 játékot ilyen broodlingkula méretű aggyal, kiváncsi vagyok milyen tolószékes faszokat osztott neked ellenfélnek a retkes kurva úristen, én most rögtön 50000 losst írnék jóvá a statodba, és örök pracli ligás játszásra ítélnélek az idők végezetéig te hererákos kis gyökér meleg patkány :)

Következő fika:

Atlasy -

NA JÓ EZT NEM HISZEM EL! Lekéne törni a kezüket! Remélem elkapják az összeset és nyugodtan játszhatunk

ja ezt én írtam, nicsak! jaj de hülye degenerált kis fasz vagyok :) egy játék miatt akarok bántalmazni embereket, te jó ég:) ennyire nem tudnék veszíteni?:) most picit elszégyelltem magam:) lol:)

 Gabeszmarin -

A sok csaló majom :)
Neebaaaj! Nevet, címet, telefonszámot és megoldjuk! Nem igaz, srácok?

ja mert majd te megvered őket a 14 életéveddel meg az ugyanannyi kilóddal, mi?:) kis csicska fasz:)

 suineg -

“No Skill , No Dick , just hack… ” egyetértek

az első videóban ráadásul olyan szinten rakta szarul a pylon-cannonokat a protoss, hogy egy értelmes terran hamar agyonverte volna. annyira igaz, fostalicska player use hacks, like this.

Tehát a csalóknak nincs faszuk, ebből következik hogy csak a nők csalnak a számítógépes játékokban. Nem? SZÁNALMAS! Hányingerem van az eféle mocskos hímsoviniszta hozzászólásoktól! Látjátok? Én megmondtam előre, egy ritka nagy undorító fasiszta nőgyűlölő (buzi) bandával állunk szemben! Nem csoda, hogy ilyen kevés női játékos van, hiszen ezek az alantas férgek nem tudják elviselni hogy nincs barátnőjük, ezért elüldözik a lányokat, így bosszulják meg a visszautasításokat, a valóéletbeli chat.hun elszenvedett sérelmeket!

Mellesleg ügynökeink (zimp) kiderítették, hogy ezen gyépés illető a "magyarul kezdem a mondatot, és angolul fejezem be ráadásul helytelenül és ettől kurva menőnek valamint humorosnak érzem magam"  mozgalom kurazsitóriumának elnöke! Már leadtam a feljelentést, hamarosan a rács mögül fogsz nekünk integetni, kis buzi:)

Végül egy újabb ostoba gabi nevű parasztot segítek ki szakértői véleményemmel:

Gabo -

utálom minden hackert!
tudom hogy nem ide tartozik amit most kérdezzek de diamond rankba hogy lehet be kerülni mert én csak nyertem 6ot egymásután és a platinumba kerültem?

Kedves Gabó! Azért a platina ligába kerülKURVA ANYÁD TE FAJANKÓ TETVES SZAR TE OTROMBA GECIARCÚ BALFASZ ÚGYIS LECSÚSZOL A GOLDBA A KURVA ANYÁD, A ROMÁN KURVA ANYÁD!

Szólj hozzá!

Címkék: hack comment sweeping starcraft2.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szarkraft.blog.hu/api/trackback/id/tr932213682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása