HTML

MI A FASZOM EZ?

Nyomorék faszverő debil aston és hulladékarcú gyíkgyökér bandájának ostoba kirekesztő kis közösségén való felháborodásomnak ezennel hangot adok! LEHULL A LEPEL az undorító fasiszta sületlenségeket összelocsogó csontfogyatékos admin úrról (aki nem más mint ASTON), és alantas kis bűntársairól, illetve mindenkiről akinek kevesebb az apm-je a faszméreténél! lényegében a világ legszarabb weboldalának (starcraft2.hu) bejegyzéseit fogom feszegetni, ide írom amit oda nem lehet, ugyanis a debilcenzúra gőzerővel dolgozik a nap 24 órájában fent van ez a húgyhólyag egész nap és vakargatja a pöcsét szemezget mit/kit lehetne kitörölni/banolni/átírni valami orbitális nagy faszságra de ennek most vége!

Ide fogyiztak be utoljára

  • Horváth Oszkár: Rihárd, fogggalmam nincs, mi a faszról beszélsz, és nem tudom, érdemes-e kiemelni ebből a proxy ra... (2010.09.30. 19:28) Tanácsadás kezdő zerg játékosoknak
  • darcin20: Mikor lesz már új hír? Ne kínozz minket tovább, nem bírunk várni :D. Puszi, darc1n a www.starcraft... (2010.09.11. 11:54) Ha nagy leszek..
  • ghostricsi: @D(N)S: dögölj éhen te paraszt! (2010.09.11. 03:32) Ingyenes névváltás, hamarosan
  • NamelessOne: Hát komolyan mondom tetszenek ezek a hozzászólások :D (2010.09.03. 18:54) Kezdők kézikönyve 1-5.

Etetések

Ingyenes névváltás, hamarosan

2010.08.20. 17:20 ghostricsi

Mai témánk a játszhatatlanul szar battlenet 2.0 egyik legnevetségesebb baklövését fogja feszegetni, a játékosok felhasználó neveit.

Kezdjük is rögtön Darc1n cikkjével a szarkraftkettő pont huról:

http://starcraft2.hu/2010/08/17/ingyenes-nevvaltas-hamarosan/

Drága szarcin barátom, mi a retkes faszom anyádért kell ilyen FéLrEvEzEtŐ MOCSKOS CÍMET KITALÁLNI ennek a kibaszott hírnek? NEM BÍRTAD VOLNA odaírni az IGAZSÁGOT, miszerint a szánalmas blizzard újabb dollármilliókat próbál lehúzni rólunk egy őrületes vadbaromsággal?? KURVÁRA NEM INGYENES baszd meg te gyökér noob!

Mert kéremszépen erről van szó. A megvásárolt starcraft 2-vel egy cd kulcsot kapunk, amihez hozzá rendelhetünk EGY DARAB accountot. Igen, ha valakinek testvére van kénytelenek ugyanazt a fos előrehaladott kampányt folytatni, ugyanazzal a geci statisztikával játszani, illetve képtelenek multiban nyomni akár egymással, mert nincs lan. KÉTSZER kell megvenni a szájbakúrt nyomorult játékot!

Ez volt az alapkoncepció, a múlt, mára viszont meglehetősen szuper, egyedi megoldással rukkoltak elő a bizzard kollégák. Mivel sok balfasz geci nyomorék (főként a starcraft2.hu olvasói) nem fogták fel hogy az elején felugró nickválasztásnál azt a nevet kell beírni amin játszani akarnak majd, ezért panaszkodtak hogy legyen már lehetőség megváltoztatni, mert asfagewogwkesv lett a nevük, vagy pisinek írták a pistit. A jóságos takonyevő geciszimatoló blizzard pedig hallgatva a nép sírására kitalálta hogy az első névváltás ingyenes, az ezt követőek viszont FIZETŐSEK:))))))))))))))))))

Hát a kurva anyád te geci és még jól is járnak, mert VÉGTELEN SOK olyan balfasz lesz aki fizetni fog ezért, hogy ne keressenek rá a statjára. (Pl naib, az a kis beképzelt paranoid hólyag  noob, akinek az a fétise hogy minél kevesebb lejátszott gamet hazudjon magáról, azt gondolván hogy ezért tehetségesnek gondolják majd a többiek, de közben mindenki tudja hogy egész nap a gép előtt veri a faszát! Brutál kampány ész? 1540 kampány achi az 1600-ból? 163 multis játék 3 hét alatt? ugyan már, ennél többet is tudsz! Mutasd meg ki az igazi kocka, te nyomorék patkány!)

Habár a stat megmarad, így simán kiszúrhatják az eképpen anonimitásba rejtőzni próbálkozó személyeket, félő hogy a naibdroidat ez nem elégíti majd ki, így többször is megfogják venni a starcraft 2-t, ezáltal a csillagos égig növelve ennek a rendkívül tehetségtelen naplopó gyökér dollárleső maffiának (a blizzardnak) a bevételét.

Gratulálunk faszfejek, ezt is jól megcsináltátok, az egész új bnet úgy szar ahogy van! Ti pedig, kis halandó seggfejek, csak tejeljetek minden szarért! Nem olyan sok az a kétezer forint egy névváltásért hajrá a wowban is fizettetek akkor itt miért lenne más a helyzet, szavazzátok meg magatoknak a havidíjat is hülye kis korcsok, na minden jót! (rákok)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szarkraft.blog.hu/api/trackback/id/tr192235574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D(N)S 2010.09.03. 22:34:00

Gratulálni tudok neked, mivel egy nagyon korrekt blogot vezetsz.

ghostricsi 2010.09.11. 03:32:35

@D(N)S: dögölj éhen te paraszt!
süti beállítások módosítása